Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck

Den här boken har verkligen fått många lovord och efter att ha läst ut den kan jag bara instämma i hyllningskören. Vill man ha en riktigt härlig feelgood-bok att läsa är det här rätt val. Och ett extra plus är ju att den handlar om en bokhandel.

Charlotte är trots sina unga år änka, och efter makens död bor hon kvar i deras stora, tomma hus och driver vidare deras gemensamma företag. När hon får veta att hon ärvt ett hus i London efter en moster hon aldrig har träffat, beger hon sig dit med tanken att sälja det. Väl där möts hon av en mysig bokhandel som har gått knaggligt i många år. Det enda logiska är att sälja. Men så börjar hon lära känna de anställda och hyresgästen i huset, och samtidigt börjar hon finna svar om sin egen bakgrund.

Det här är riktigt härlig läsning som jag varmt rekommenderar er att läsa. Det är välskriven och underhållande läsning med fina karaktärer och två parallella historier som vävs ihop mot slutet. Det är en bok som man slår ihop med ett leende och en känsla av att ha haft en riktigt mysig lässtund. Läs!

Recex från författaren.

Annons

2 tankar på “Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s