Hon som inte vet av Karen Cleveland

Ojojoj. Den här boken verkligen plöjde jag i går eftermiddag. Den var så spännande och helt omöjlig att lägga ifrån sig. Jag var tvungen att få veta slutet på en gång.

Vivian Miller jobbar som analytiker på CIA, med uppdrag att hitta och avslöja ryska spioner som bor i USA. När hon skriver en kod och lyckas ta sig in i en misstänkt infiltratörs dator öppnar hon en mapp märkt med ”vänner”. Där finns foton på 5 personer som antagligen är spioner som lever som helt vanliga människor i USA, utan att någon märker något. En av personerna känner hon igen. För en av fotona föreställer hennes man som hon har varit gift med i 10 år och som hon har fyra barn med. Vem är han egentligen?

Alltså, den här boken fick verkligen huvudet att snurra. Man får följa Vivians kamp att få fram sanningen och att fundera över vem som egentligen går att lita på. Och så mitt i alltihop finns fyra små barn och hon förvandlas till en riktig tigermamma som försvarar sina barn till varje pris.

Det är spänning från början till slut och det här är precis en sådan där spänning som jag gillar att läsa. Det är smart, välskrivet och en riktig bladvändare. Jag ska sätta den här i händerna på min man som jag också tror kommer att gilla den här.

Gillar man spänning får man inte missa den här! Rekommenderas verkligen.

Recex av Norstedts förlag

7 tankar på “Hon som inte vet av Karen Cleveland

    • Den dök upp som en väldigt glad överraskning även här. 🙂 Jag var så sugen på något spännande, men inte läskigt, så den här var helt perfekt.

  1. Jag hade inte tänkt läsa den här, men din recension fick mig ändå att ta upp boken för någon vecka sedan. TACK för det, fastän det inte tillhör den sortens böcker jag brukar läsa, tyckte jag mycket om den!

  2. Pingback: Hon som inte vet av Karen Cleveland | Lottens Bokblogg

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s