Kalla mig Amanda av Josefine Sandblom

Den här boken har ett så otroligt härligt omslag. Det lockar verkligen till läsning. Och efter att ha läst den måste jag säga att utsida och insida harmoniserar fint. Det här är mycket välskriven och underhållande chick lit som jag tror skulle passa som mångas semesterläsning.

Efter att vid flertalet tillfällen lyckats gå hem med en redan upptagen kille bestämmer sig de tre tjejerna Lilly, Marie och Caroline för att starta upp en blogg och avslöja de otrogna svinen. För att varna sina medsystrar. Bloggen växer i Motalas samtalskretsar och den blir större än de vågat tro. Samtidigt har tvåbarnsmamman Viktoria gett sig ut igen mitt i denna dejtingdjungel. Så småningom korsas vägarna för Viktoria och de tre bloggtjejerna.

Alltså, jag läste den här boken med stor fascination för jag kunde inte känna igen mig i något alls vad gällde dejtandet. Däremot småbarnslivet. 😊 Det var många år sedan jag var singel men mitt singelliv var inte alls som det skildras i den här boken. Jag har sett många andra kommentera just att igenkänningsfaktorn är hög i den här boken, men så var det alltså inte för mig. Det gör inget. Jag kunde läsa och gilla boken ändå. Den är väldigt välskriven med snygga dialoger och bra flyt. Det är underhållande, lättläst och stundtals het läsning.

Jag tror som sagt att den här boken passar perfekt till sommarens semesterläsning, gärna med ett glas bubbel i handen. Och jag tror med bestämdhet att vi kommer att få se mer av författaren i framtiden. 👌🏻

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s