Bettys värld av Marie-Louise Marc

Jag har satt igång projekt ”plöja bokmässe-böcker”, alltså böcker som jag köpt där men ännu inte läst. Det är ju ca 2 månader kvar till årets bokmässa så jag borde hinna med att beta av i alla fall några. Och det här är en av dem.

Boken handlar om Betty som jobbar som reporter på Gala. Hon är skild sedan många år, har två vuxna barn, bor i en tvåa i Stockholm och har en väldigt snygg granne. Hon har ett förhållande med Dan som är chefredaktör på en golftidning. Deras förhållande tar slut när det visar sig att han varit otrogen. I samma veva ryktas det om nedskärningar på jobbet och hennes sjuka mamma rymmer och ger henne huvudbry, och samma huvudbry gäller för hennes barn. Samtidigt börjar känslorna för den snygge grannen spira.

Det här var väldigt mysig, rolig och underhållande läsning. Jag gillar Betty och hennes gäng. Hon är rolig, har skinn på näsan och är en karaktär som är lätt att tycka om. Det är tydligt att slutet i boken inte är något slut, och när jag kollade upp det såg jag att det finns ytterligare två böcker om Betty Svan. De blir jag helt klart sugen på att läsa.

Boken kallas för en romantisk komedi och det kan jag verkligen hålla med om. Det här är en bok som man blir glad av att läsa. Det är sommar, romantik, vänskap, familj, karriär och en stor dos igenkänning med vardagsliv. Bor man i Stockholm eller känner igen områdena där de rör sig är det extra hög igenkänning.

Rekommenderas! Perfekt semesterläsning. 👍🏻

2 tankar på “Bettys värld av Marie-Louise Marc

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s