Toy story 4

För ett tag sedan fick vi hem boken Toy story 4 och ett pussel. Mina barn hade inte sett de tre första filmerna så vi har kollat på dem tillsammans för att kunna läsa boken och sedan gå på bio och se den nya filmen. Men vad paff jag blev när jag såg att första filmen är från 1995! Är det så länge sedan den kom? 😅

Även om särskilt första filmen har några år på nacken kändes den inte så gammal och både barnen och jag gillade alla tre filmerna och ser fram emot att se fyran på bio. Vi får se om vi kanske kan göra det nästa helg.

Boken är spännande i alla fall så filmen lär bli lika fartfylld som de tidigare. Jag tror att för att hänga med i boken bör man nog ha sett åtminstone någon av filmerna innan. Det är en liten återblick till när Andy lämnade över sin gamla leksaker till Bonnie, men det är roligare om man har hela bilden innan.

Ett litet fel har dock uppstått när den nya leksaken heter Forky på baksidan och sedan Gaffe inuti boken. Alla de andra leksakerna har ju sina originalnamn, så varför ändra hans?

Gillar man Disney Pixar är det här nästan ett måste. Spännande, barnvänligt och roligt både för barn och vuxna. Nu känner vi oss laddade inför bio hela familjen. 😊

Recex från Egmont.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s