Två hjärtans karameller av Sofia Fritzon

Den här boken bör avnjutas tillsammans med fudge, för jösses vad sugen man blir på just fudge under läsningen. 😋

Micke tillverkar fudge hemma i köket i liten skala. Han trivs bra med att bo ute i skogen i lugn och ro och åka runt på julmarknader för att sälja sin fudge. Men när Ellinors pappa dör får hon och hennes två systrar veta att de är delägare i Karlssons konfektyr, ett företag som inte är särskilt lönsamt. Det faller på Ellinor att åka dit och kolla upp företaget. Det visar sig vara just Micke som är ägaren och hennes och systrarnas affärsplaner visar sig vara ungefär tvärtom mot vad han vill. Och för att strula till allting ytterligare dras Ellinor och Micke till varandra. Hur ska hon få honom att vilja utöka verksamheten till att bli lönsam när hon samtidigt har fallit för honom?

Det här är mysig, stämningsfull och lättsam läsning som verkligen får en att komma i julstämning. Jag fick god lust att hoppa in i boken och provsmaka Mickes fudge. Den lät makalöst god.

Det här är årets första julbok för min del och om man ska bedöma den ur ett julperspektiv tycker jag att den verkligen är julig. Julmarknader, julfudge, julgranar, glögg och massa annat sätter en julig ton i boken. Jag känner nästan juldofterna när jag läser.

En härligt julig feelgood med kärlek, familj och relationer. En riktigt bra start på julläsningen.

Annons

2 tankar på “Två hjärtans karameller av Sofia Fritzon

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s