Tre systrar och en jul att minnas av Sarah Morgan

Det här var väldigt julig och mysig läsning. Det var min första bok av Sarah Morgan och jag inser att jag definitivt måste läsa mer av henne för den här gillade jag mycket.

Boken handlar om systrarna Posy, Hannah och Beth. Posy bor fortfarande hemma i de Skotska högländerna, nästan granne med deras föräldrar. Beth och Hannah bor däremot i New York. Alla systrarna är väldigt olika och lever helt olika liv och de känner alla att de har glidit ifrån varandra. Mamma Suzanne drömmer om en fridfull jul tillsammans med hela familjen och när både Beth och Hannah kommer hem tidigare än förväntat kommer gamla spänningar och nya hemligheter upp till ytan. Det blir en jul full av minnen och försoning och att läka sina sår.

Boken berättas ur alla fyras synvinkel och ganska snart förstår man att familjen bär på en tung sorg som fortfarande är som ett öppet sår. Det finns mycket osagt som kommer upp till ytan. Det är familjeliv, relationer, kärlek, sorg och förväntningar. Och så blir allt extra tydligt när alla ska bo under samma tak över julen.

Det här var underhållande och charmig läsning och en riktigt härlig julbok. Det bjuds på en riktigt traditionell jul, massa snö och en julgran som heter Eric. 🎄En feelgood med jultema som jag varmt kan rekommendera.

Recex från HarperCollins

2 tankar på “Tre systrar och en jul att minnas av Sarah Morgan

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s