Välkommen till Flanagans av Åsa Hellberg

Jag har hängt på Flanagans hotell i London, och det var en trevlig upplevelse. Åsa Hellberg levererar som vanligt. 👌🏻

Linda bor med sin mormor i Fjällbacka, men när hennes pappa dör måste hon resa till hans hemstad London. Hon måste axla rollen som chef för Flanagans, och hon får även ta över hans våning. Men arvet blir inte enkelt. Flanagans ägs också av hennes elaka kusiner Laurence och Sebastian som mer än gärna vill se henne misslyckas och ta över hotellet själva. Dessutom anses hon som kvinna inte ha vad som krävs för att driva ett hotell.

Berättelsen utspelar sig 1949 när hon beger sig till London, samt 10 år senare när hon blivit varm i kläderna. Det är maktspel, vänskap och romans i en enda härlig blandning. Som vanligt i Åsa Hellbergs böcker är det kvinnor som har huvudrollerna och vi får också följa två av Lindas anställda, hur det är att vara ung kvinna på den här tiden.

Jag älskar mixen av historia, mode, intriger, romans och klokskap. De här kvinnorna är starka, självständiga och vet precis vad de vill ha ut av livet. Jag tycker väldigt mycket om att kvinnor stöttar och hjälper varandra i den här boken. Tillsammans tar de sig fram i en mansdominerad värld.

Det här är ju första delen i en serie och jag ser väldigt mycket fram emot att få återkomma till Flanagans. Jag vill fortsätta hänga med Linda och de andra.

Ett måste att läsa om man gillar feelgood/romance. 👌🏻

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s