Reload: så blir du återhämtningssmart av Henrik Fexeus och Catharina Enblad

Jag köpte den här boken på bokmässan efter att ha lyssnat på när Henric Fexeus och Catharina Enblad pratade om den. Nu blev det så att jag lyssnade på den, men det här kommer bli en bok jag återkommer till under 2020 så jag är glad att jag har den i fysisk form hemma.

Reload handlar om hur vi laddar batterierna. Det handlar alltså inte om att ta bort saker ur livet utan att lära sig att bli återhämtningssmart. I boken finns massor av praktiska tips på metoder man kan använda. En del är korta, som att meditera en minut när man väntar på tevattnet. Och så finns det längre varianter som man kan lägga in när man har just mer tid.

Vi har olika personligheter och i boken visas vad dessa olika personligheter behöver. Råden baseras på forskning och även om jag har hört en del av det tidigare känns också mycket nytt.

Den här boken hade jag egentligen behövt läsa i stället för att lyssna på. Jag ska använda tipsen massor under 2020 för den här boken talade verkligen till mig. Jag fick flera aha-moments av det de sa. Så när jag kommer hem från resan ska jag sätta mig med penna och papper och strukturera upp min alldeles egen reload-plan. För det är något jag känt att jag har behövt men inte riktigt vetat vad eller hur.

Det här blev årets sista bok, och jag är SÅ tacksam att jag valde just denna som årets sista bok. Tänkvärd, lärorik och min blivande hjälp i vardagen. 🙏🏻

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s