2019 års läsning

Så här ett par dagar in på nya året måste ju även 2019 avtackas och avslutas. Jag har läst massor under vår pågående resa, men inte hunnit (orkat… 😉) skriva om böckerna förrän nu. Så det är lite att hinna i kapp.

Det blev 100 lästa böcker 2019. Jag sätter aldrig upp siffermål utan läser när jag vill, hur mycket eller lite jag vill. Men det har blivit fler böcker i år än på länge. Jag börjar komma förbi småbarnsåren och känner att jag har mer tid, ork och ro att läsa nu. I år har jag även skippat att slötitta på tv och läst i stället. När vi kollar på tv blir det mer aktiva val på serier via t.ex. Netflix.

För 2020 tänker jag fokusera mer på att läsa mina egna böcker och inte så många recex. Jag vet att det är en stor förmån att få en massa böcker hem i brevlådan, men i år har jag flera gånger känt det som ett jobb och då tappar jag också läslusten. Jag är en väldigt plikttrogen människa och vill göra ett bra jobb, men då är vi tillbaka där – det blir som ett jobb. Jag kan ju inte ens göra att-läsa-listor eller läsutmaningar utan att tappa läslusten. Min läsning är oerhört lustbetonad.

Så för 2020 kommer jag fokusera på böckerna i läsvagnen, låna en massa på bibblan samt använda min Storytel reader. Framför allt ska jag försöka lägga extra krut på de böcker jag köpte under bokmässan i år och förra året. Det är dags att de blir lästa nu. 😊

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s