To love and let go av Rachel Brathen

Jag följer @yoga_girl och inspireras ofta av hennes kloka ord och kärleksfulla budskap. Hon har fått mig att se mer kravlöst på yoga och att våga utöva den som jag själv vill och känner för.
Den här boken skiljer sig från hennes förra bok som handlade mycket om yoga och mat. I den här får vi följa hennes resa till att bli den hon är i dag. Hennes uppväxt, den krävande relationen med sin mamma, hur hon hamnade på Costa Rica, hur hon blev Yoga girl, hennes vän Andreas tragiska död. Just den sistnämnda är en stor och oerhört gripande del av boken.
Det är känslosam och berörande läsning. Det är en bok om relationer – de vi föds in i, de vi väljer själva, de som berikar, de som förstör. Det är en bok om sorg, kärlek, att finna sig själv och om att släppa taget.
Jag har svårt att formulera mina tankar kring den här boken eftersom den verkligen tog tag i mig. Jag tänker på den fortfarande och precis som med hennes inlägg på instagram får hon mig att tänka till och verkligen fundera. Jag kan känna igen många delar som hon berättar om även om vi har gjort helt skilda resor.
Den här boken måste jag nog köpa och ha hemma. Jag skrev ner citat som fångade min blick, men det här är en bok jag vill kunna gå tillbaka till. 💕

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s