Sånger från hjärtat av Kasie West

Åh, ibland (ok, ofta…) saknar jag att jobba på skolbibliotek och kunna tipsa om böcker. Det är det roligaste jobbet jag någonsin haft. Då skulle jag ha kunnat tipsa om den här – en romantisk, rolig och mysig bok.

Lily spenderar en stor del av sin tid med att anteckna i sin anteckningsbok. Så pass att hennes kemilärare förbjuder henne att använda den på lektionerna. Hon får ett lösblad att skriva på, som dessutom ska visas upp efter lektionen. Men vad gör man när huvudet bubblar av jättebra blivande texter till låtar? Jo, hon skriver på bänken. Nästa kemilektion har hon fått svar och så påbörjas ett brevskrivande mellan henne och en mystisk, okänd skribent. Vem kan det vara?

Jag gillar Lily. Hon går sin egen väg, vågar stå upp mot Cade som i hennes tycke är skolans skitstövel och hon sätter alltid familjen först. Hon har en sådan där härlig, knäpp och stor familj som man skulle vilja ha själv. Och en bästa kompis som alltid finns där.

Det här är verkligen en romantisk komedi och jag tycker Kasie West lyckas få till många roliga och smarta dialoger. Det är en bok som lämnar en med ett stort leende på läpparna, en bok man blir glad av att läsa. En riktigt härlig och lättsam feelgood om kärlek, vänskap och framtidsdrömmar. Jag måste definitivt läsa mer av Kasie West. 👌🏻

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s