Frost 2 In i en ny värld av Disney

I julas var vi hela familjen på bio och såg Frost 2. Vi tyckte alla att den var snäppet bättre än den första. Lite mer spännande och mer intressant handling.

Boken är samma som filmen, om än något kortare eftersom det är svårt att få med precis allt. Jag tror inte man behöver ha sett filmen för att tycka om boken, men dottern rättade mig när jag läste högt. I scenen där Olof ropar på Samantha säger han det mer som en fråga, inte ett rop. Så där fick jag läsa om – med rätt röstläge. 😅

Både barnen och jag älskar Frost. Dottern hade börjat tappa intresset för Frost när tvåan kom, så den kom i precis rätt läge. Jag är väldigt förtjust i framför allt Olof, så jag blev glad att få träffa honom igen. Och apropå att träffa så mötte vi både Elsa och Olof när vi var i Málaga vid nyår. Det tyckte båda barnen var superkul.

Illustrationerna i boken är helt fantastiska och texten är behaglig att läsa högt. Båda barnen har gillat den här boken väldigt mycket. Dottern läser den själv och sonen sitter gärna och bläddrar och kollar på bilderna.

Rekommenderas om man är Frost-frälst. ❄️

Recex från Egmont publishing

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s