Nyttigare gott av Jenny och Magnus Andersson

Gillar du att baka? Om du söker recept utan gluten, laktos och vitt socker är den här boken ett bra tips.

Den här boken är nämligen full av recept och vackra foton på bakverk, bröd, bullar och pajer. Allt ser ruskigt gott ut och det är nog ingen som skulle misstänka att det är nyttigt om de blev bjudna. Mina barn äter glatt nyttigare bakverk utan att ens märka skillnaden. Det finns ju fortfarande en uppfattning bland många att det inte är lika gott om det är nyttigt. Numera är det dessutom lätt att baka nyttigt då ingredienserna är lätta att hitta i mataffärerna. Det är jag väldigt tacksam för.

En väldigt fin bok både för nybörjare och för dig som redan bakar utan gluten, laktos och vitt socker.

Författarna håller också till på @undervarttak

Recex från Isaberg bokförlag

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s