De sju systrarna av Lucinda Riley

Jag hade på känn att det här skulle vara en bok i min smak, och det stämde verkligen. När jag börjat läsa gick den inte att släppa och jag som brukar gnälla när en bok passerar 400 sidor gnällde inte ett dugg ens efter 500 sidor.

När Pa Salt dör återvänder Maias 5 systrar till hemmet Atlantis vid Genèvesjön. De har alla adopterats och vid deras fars död lämnar han ledtrådar till dem att följa om de vill veta sitt ursprung. I den här första boken får vi följa Maias resa som leder henne till fantastiska Rio de Janeiro. Väl där får hon fakta om sin mormors mor Izabela och hennes tid i Paris 80 år tidigare.

Som sagt, jag sträckläste denna fascinerande bok. Det här är verkligen en fantastisk berättelse. Det är underhållande läsning med en dos spänning och en dos kärlek, kombinerat med miljöer man bara vill dyka in i och få upptäcka själv. Ja, allt det där jag älskar i böcker.

Efter att ha läst färdigt var jag väldigt sugen på att direkt fortsätta med nästa del, men nej, där hindrade jag mig. Jag vill inte läsa böckerna för fort. Nu blir det några böcker emellan innan jag tar del av nästa systers berättelse.

Det här var verkligen ett perfekt val för första semesterboken. 👌🏻

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s