Ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren

Den här boken var årets bäst säljande fackbok 2016. Det kan jag förstå, för den här bokens innehåll tror jag talar till många.

Jag vet ärligt talat inget om Therese Lindgren mer än att hon är känd. Hon är tydligen en av Sveriges största kvinnliga Youtubers. Jag är inget fan av att kolla videos på Youtube så jag har aldrig sett något hon gjort. Däremot har jag sett den här boken i mitt flöde och den fick bli mitt sällskap under några promenader.

Det handlar precis som titeln säger om att inte må bra. Hon berättar om sina attacker av panikångest, hur hon sökte hjälp och hur den hjälpen gick till. Det är ärligt och naket berättat om att må riktigt dåligt.

Jag tyckte det här var intressant och värdefull lyssning. Jag gillade särskilt när hon tog upp vissa barndomsminnen med sina föräldrar och hur hennes upplevelse skilde sig mot deras. Det är inte alltid vi upplever och reagerar på samma sätt, vilket jag tycker är en viktig lärdom.

Boken riktar sig främst till en yngre målgrupp, och det är en bok jag skulle vilja sätta i mina barns händer när de blir större. För att förstå att alla mår dåligt ibland, att det finns hjälp att få och att man inte alltid kan se på en människa om den mår dåligt.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s