600 mil till dig av Lovisa Wistrand

När man inte kan resa till New York kan man i alla fall resa dit i bokens värld. 🗽

I den här boken möter vi Alice. Hon jobbar som läkare på en vårdcentral, har två barn som alltid är sist kvar på förskolan och så maken Carl som är framgångsrik hjärnkirurg som lever för jobbet. Hennes liv är stressigt, inrutat och äktenskapet går på knäna. Men utåt sett håller de en perfekt fasad, något Carl tycker är extremt viktigt. Men så får hon kontakt med amerikanen Nathan via sociala medier och börjar chatta med honom. Även han är gift och har två barn och det som börjar som vänskap utvecklas snart till kärlek. Men hur skulle de någonsin kunna vara tillsammans? Alice flyger till New York för att ta reda på vad de känner för varandra och därefter förändras allt.

Det här är en underhållande och mysig feelgood om att vara sann mot sig själv och följa sina egna drömmar, inte andras. Alice vill egentligen inte ens vara läkare, men andras förväntningar och drömmar har lett henne dit och plötsligt inser hon att det liv hon lever inte är det hon vill ha. Vad hände med hennes egna drömmar och önskningar?

Jag var ju tvungen att googla på adressen och kolla in Nathans hus, när det stod så tydligt utskrivet i boken. Ljuva Brooklyn med sina så typiska byggnader. Jag har varit där en gång och drömmer mig tillbaka. Det var härligt att befinna sig där en stund i bokens värld i alla fall.

Den här boken innehåller ju en hel del konversationer via chat och det har jag lite svårt för. Jag brukar inte gilla texter i text. Det drar ner tempot och drivet i läsningen tycker jag, men det där nog en smaksak. Sammanfattningsvis var det charmig och mysig läsning med en kärlekshistoria man hejade på. Gillar man feelgood med en stor dos kärlek är det här ett värmande tips i höstrusket.

Recex från Ordberoende förlag

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s