Skuggsystern av Lucinda Riley

Det här är den tredje delen i serien om de sju systrarna och den här gången ligger fokus på Star.

Precis som i tidigare böcker inleds det med att deras adoptivfar dör och att hon får en ledtråd till sin bakgrund. I det här fallet blir inte resan så lång för hennes del. Ett antikvariat i London blir första stoppet och sedan slungas vi hundra år tillbaka i tiden och möter både Beatrix Potter och Englands kung.

Jag har tyckt att det är den historiska delen som är mest intressant i alla böckerna, men i den här var den lite seg och jag fick kämpa med läsningen. Jag gillar grundtanken med serien och är väldigt nyfiken på vem deras adoptivfar egentligen var samt om det finns en sjunde syster eller inte. Så även om jag har fått kämpa en del med läsningen i både andra och tredje delen kommer jag definitivt att läsa ut serien. Nästa del finns redan hemma och den ska ta mig till Australien, vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Jag tror ändå att den ska få vänta lite på att bli läst och att jag ska läsa lite annat emellan.

Den här serien har ju blivit omåttligt populär och just nu kan man få första boken som e-bok helt gratis på Bazar förlags hemsida. Så in och kika där om du inte börjat läsa serien än.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s