Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk av Björn Natthiko Lindeblad

Jag lyssnar inte på Sommarpratarna, men det har inte gått att undgå att Björn Natthiko Lindeblad var en av dem. Så många av mina vänner på fb som har tipsat om hans prat. Trots det har jag inte lyssnat, men när hans bok kom ut kände jag att den lockade.

Jag har lyssnat på den under mina promenader och det är en perfekt promenadbok. Under mina promenader brukar jag tänka som bäst och den här boken ger positiva tankar. Jag kan egentligen inte säga nu i efterhand exakt vad den handlade om, men jag vet att jag tyckte om den när jag lyssnade. Den fick mig att tänka och fundera kring livet i stort och hur vi människor bemöter varandra.

Jag tycker att titeln är väldigt talande för är det något som många har svårt för så är det just att säga ”jag kan ha fel”. Det är så lätt att stirra sig blind på sina sanningar och inte ens överväga tanken att man kanske faktiskt har fel.

När jag bläddrade i boken på läsplattan såg jag att det fanns foton i slutet. Det är ju en nackdel när man lyssnar att man inte ens vet att man missar foton. Det är Björn Natthiko Lindeblad själv som läser boken och det gör att den känns ännu mer personlig.

2 tankar på “Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk av Björn Natthiko Lindeblad

  1. Jag känner inte alls till den här mannen men boken har verkligen florerat i sociala medier och jag har känt mig förvånad över hur många som vill läsa den eller har läst och gillat den. Men det är nog mest för att jag som sagt har noll relation till honom. Nu när jag läst på lite så verkar han onekligen ha en rätt udda livshistoria. 🙂

    • Det var samma här. 😄 Plötsligt tipsade varenda människa om hans sommarprat och jag kände bara att men vem är han? Min nyfikenhet fick mig att läsa boken och där fick man också förklaringen till hur han blivit känd. 😊

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s