Mitt år: minns det som hänt och planera för framtiden

Den här boken kommer i november varje år och tanken är att man ska utvärdera året som gått samt planera för året som kommer. Med listor, frågor och övningar att fylla i och färgmarkera. Om man gör detta återkommande varje år kan man förhoppningsvis börja se mönster och kanske även fundera mer i vardagen var man vill lägga sitt fokus.

Vissa delar passar inte mig alls och jag lämnar dem tomma medan andra passar bättre och får mig att tänka till. Den svåraste delen att fylla i var för kommande år (2021). Jag har just nu inte mycket planerat i min kalender och eftersom vi nyss skaffat hundvalp blir allt med resor diffust.

Mitt största mål för i år är att må bättre och att jobba aktivt med det. Det innebär mer tid i naturen, fler promenader och med inspirerande ljudbok i öronen. Jag vill lyssna på ljudbok där jag lär mig något, utvecklas och inspireras.

Jag hoppas också på att träffa vänner – dricka bubbel och skratta tillsammans. Det är något jag verkligen längtar efter.

I slutet av året är det dags att gå tillbaka och se om mina planer och förväntningar uppfylldes eller ej. Nu finns de på pränt i alla fall.

Boktips till er som gärna utvärderar, planerar, drömmer och sätter mål. 📝

Recex från Bookmark förlag.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s