Fristad av Anna E Wahlgren

Jag ville läsa en spännande och lagom läskig bok, och det fick jag i denna.

Rättspsykiatern Louise har inte kunnat lämna det hemska knivöverfallet för två år sedan bakom sig. Hon har hägnat in sitt stora hus på landet. Men inte ens bakom högt staket med taggtråd och larm känner hon sig trygg. Särskilt inte när hon vet att Dan numera är frisläppt. När små paket utan avsändare börjar dyka upp förstår hon att han måste vara tillbaka. Och den här gången är hon mer än redo för honom.

Det här är en psykologisk spänningsroman med högt tempo och oväntade vändningar och jag gillar just det där oväntade som får en att känna att ”jahaaaa…” Det är bra driv och med både spännande story och karaktärer som gör att jag vill läsa mer. Det finns många dolda hemligheter hos flera av karaktärerna som väcker min nyfikenhet. Louise har en bakgrundshistoria som långsamt avslöjas i boken, men även grannen bär på ett brokigt förflutet. Grannen är förresten en av mina favoriter i boken.

Det här var alldeles lagom läskig och spännande läsning för min del. Visst hände en hel del läskigheter, men inte så att jag behövde skumma en massa. Annars är det min taktik när jag försöker mig på lite läskigare böcker. 😄

Gillar man spännande böcker är det här ett hett tips. Spänning från början till slut och svårt att lägga ner eftersom man bara måste få veta hur det ska sluta.

Recex från författaren

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s