Till Carl på 55-årsdagen av Linda Holgersson

Det här är en tunn bok, men med ett stort innehåll.
Bokens huvudperson Carl träffar på 60-talet Martin. Carl har svårt att acceptera sina känslor för Martin och vad de betyder. Han är mån om vad andra ska tycka och tänka och han väljer att leva så som ”man borde”. Han träffar Margareta som han gifter sig och får barn med, men känslorna för Martin svalnar aldrig.
Vi får följa Carl både i nutid och på 60-talet. Han är en man som utåt sett har allt, men egentligen brottas han med tankar om vem han är och vad han vill med sitt liv. Och vem tillhör hans hjärta?
Jag har lite svårt för Carl som person. Han går igenom en svår livskris och ställer till det för både sig själv och andra, och jag tycker han är ett riktigt svin mot de människor som älskar honom allra mest. Jag har lite svårt att förlåta honom för det. Måste man verkligen trampa på andra för att hitta sig själv?
Den här boken handlar om att våga följa sitt hjärta, att gå sin egen väg och stå upp för sina beslut. Jag tror att alldeles för många gör som Carl och väljer vägen man tror att man måste gå, i stället för den man verkligen vill gå.
Det är en tunn och lättläst bok om kärlek, livsval och att verkligen våga följa sitt hjärta. En tänkvärd och läsvärd bok.

Recex från Ordberoende förlag

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s