Aldrig för sent av Eva Swedenmark

Det här är en härlig feelgood om vikten av att leva det liv man vill leva, samt den viktiga påminnelsen att man aldrig är för gammal för att påbörja något nytt. Jag tycker många är alldeles för fixerade vid ålder och kallar sig ”gammal” och ”tant” vid 40. Den här boken visar verkligen på att ålder bara är en siffra.
Ingrid, Nancy och Monica är fina och nära vänner. När Ingrid kommer på sin älskare med att ha en annan blir hon förkrossad. Det var inte så här hon hade tänkt livet. Hennes vänninor vill muntra upp henne och få henne att tänka på annat så de bokar en resa till New York där Nancys son bor. Han fixar ett boende åt dem och väl på plats börjar alla tre fundera över hur de lever och vad de saknar i sina liv. De möter nya människor, pratar, skrattar och njuter för fullt av sin vistelse. En vistelse som får alla tre att ta nya livsavgörande beslut.
Det är SÅ härligt att läsa om kvinnor som tar för sig och vågar byta riktning i livet, även om de snart närmar sig pensionsåldern. När jag är 60+ ska jag också resa med vänner och ha kul. Dricka bubbel på takbarer och upptäcka nya platser.
New York är min absoluta favoritstad och när jag var där 2017 bestod mycket av min sightseeing av att se platser från t.ex. Vänner och SATC. Efter den resan är det så kul att läsa böcker/se filmer som utspelar sig där och faktiskt känna igen sig och kunna se det framför sig. I den här boken nämns flera platser där jag faktiskt har varit, och för mig bidrog det till den positiva känslan av boken. Samtidigt fick boken mig att längta tillbaka till fantastiska New York.
Det här en tunn och lättläst bok med ett inspirerande och livsbejakande innehåll om att strunta i sin ålder, våga följa sina drömmar och lyssna på sitt hjärta. Om att njuta av livet. 🥂

Recex från Ordberoende förlag

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s