Klubben för lyckliga slut av Caroline Säfstrand

Åh, det här är precis den typen av bok jag älskar att läsa. Eller lyssna på, för den här njöt jag av som ljudbok under mina skogspromenader. Jag kom på mig att gå där i skogen och le och bli lite tårögd av glädje när det började ordna upp sig för alla karaktärerna.
Cecilia, Lisbeth och Ivy träffas på Klubben för lyckliga slut, vilket är skrivterapi som drivs av coachen Sam. Genom olika skrivövningar får de tänka igenom sina liv och vad de kan förändra. Cecilia är änka i alldeles för unga år och olycklig över livets vändning. Lisbeth känner sig som en grå mus och drömmer om ett äktenskap med lite mer romantik och lust. Ivy går runt med en ständig oro i kroppen, särskilt när det gäller sonen. Och så Michelle, Cecilias syster, som i samma veva flyttar in och får dem båda att prata om och minnas saker från barndomen.
Det här är en bok om vänskap, relationer och om att få en nystart i livet. Inte att bryta upp från livet man lever, utan mer som att vakna till och faktiskt börja njuta av livet. Och det är precis sådant som jag älskar att läsa om.
När jag hade lyssnat färdigt på boken pratade jag med Ulrica @kulturladyn och vi kom då in på boken och hade ett jättefint samtal kring boken och flera olika scener som var så himla fina. Jag tycker det gör så mycket när man har läst en bok man tycker om och sedan får diskutera den. Jag älskar att prata böcker med andra bokmalar. 🥰
Jag har läst flera böcker av Caroline Säfstrand och tyckt mycket om allihop, men jag undrar om inte detta är min favorit? Medan de gjorde skrivövningarna i boken gjorde jag faktiskt dem också, fast i huvudet. Väldigt bra övningar!
Det här är en fantastiskt fin feelgood som verkligen gick rakt in i hjärtat. Missa inte den här pärlan! 💛

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s