Löften, kyssar och varm choklad av Sofia Fritzson

Åh, vilken mysig och romantisk julroman det här är. Jag har läst och njutit och varit sugen på varm choklad hela boken igenom. Så nu avslutade jag med en stor mugg varm choklad. 😋

Det här är den fristående uppföljaren till Två hjärtans karameller och den här gången är det mittensystern Hillevi som har huvudrollen. När hon åker till fjällen för att vara med på exet Tims inflyttningsfest, blir hon dumpad bara några dagar innan. I samma veva möter hon Simon, en barndomsvän till Tim, och han blir hennes dejt till festen. Han och Tim har ett stort svek bakom sig. Det börjar som en oskyldig överenskommelse men ganska snart uppstår känslor mellan Hillevi och Tim. Men vågar de agera på dem?

Sofia Fritzson är väldigt skicklig på att måla upp mysiga, stämningsfulla miljöer så att man som läsare gärna vill hoppa in i boken och få vara med och uppleva platserna. Det är dofter, smaker, detaljer. Det är som att vara där på plats. Och så karaktärerna man tar till sitt hjärta. Jag tycker mycket om både Hillevi och Simon, och hela Simons stora, härliga familj.

Det här är en romantisk och underhållande julroman med några heta scener, för den som gillar det. Julromance när det är som bäst skulle jag säga.

Boken är som sagt en fristående uppföljare, vilket betyder att Hillevis två systrar finns med lite även i denna bok. Tredje boken i serien kom ut alldeles nyss, då med lillasystern i huvudrollen, och jag kunde inte låta bli att påbörja den. Jag tyckte så mycket om den här och ville fortsätta med samma känsla. Kan verkligen varmt rekommendera hela serien.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s