Oväntat besök och fullkomlig förvirring av Jennifer Berglund

Det här är den fristående uppföljaren till Klimatsmart och fullkomligt förvirrad. Jag lyssnade på den här boken under mina skogspromenader och det var charmig, lättsam och mysig underhållning.

I den här boken är Anna huvudperson. Hon råkar i ett svagt ögonblick lova sin granne Folke att hans son Philip ska få komma och bo på hennes hästgård en månad. Philip har uttryckt att han vill köpa en egen gård och vill lära sig om arbetet och driften av en gård. Anna suckar inombords vid tanken på att ha en tvättäkta, okunnig och säkert dryg storstadsbo hos sig, men Philip överraskar. Inte till en början dock. Han är en ren katastrof på gårdsarbete, men det finns andra sidor som hon gillar. Hennes gård dras med ekonomiska problem, något hon helst vill hålla hemligt för honom.

Det här en varm feelgood med både härliga karaktärer och miljöer. Min stora favorit är Folke med sina dåliga skämt. Han var min favorit även i förra boken och jag blev glad över att få möta honom igen. Han får gärna återkomma som huvudroll i en framtida bok.

Det här är perfekt promenadsällskap. Jag saknar en del av den tydliga humorn som genomsyrade förra boken, men den här gången njuter jag lite extra av att få befinna mig på en hästgård. Jag trivs väldigt bra där och blir glad av att lyssna på boken.

Det här är en ganska klassisk feelgood med missförstånd, problem, kärlek och lyckligt slut. Precis som det ska vara i en bra feelgood. Jag gillade den här boken och ska definitivt hålla utkik efter mer från Jennifer Berglund.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s