Siden, pärlor och vit marsipan av Sofia Fritzson

Det här är den tredje och avslutande delen i den mysiga julserien om systrarna Ljung. Den här gången är det yngsta systern Allis som är huvudperson.

Storasystern Ellinor ska gifta sig och de har delat upp förberedelserna. Allis har inte fått så många saker på sin att göra-lista. Hon ska boka lokal, fotograf och bröllopstårta. När kort tid återstår har hon fortfarande inte gjort allt och hon tar hjälp av sin bästa vän Jakob. De är nära vänner, men Jakob vill mer och börjar tröttna på att alltid finnas där som bara vän. Vad skulle hända om han berättade om sina känslor för henne? Och hur ska Allis få ihop allt som måste fixas inför bröllopet?

Jag får smått panik på Allis dåliga planering och oförmåga att vara vuxen och ta ansvar. Jag som är en planerare uti fingerspetsarna hade nästan lite svårt att lyssna ett tag när det var som värst. 😅 Men samtidigt ville jag veta hur det skulle gå. Skulle det ens bli ett bröllop?

Precis som i tidigare delar är detta charmig och väldigt underhållande lyssning. Lite extra mysigt är det att få återse de två äldre systrarna och därmed få veta hur det har gått för dem efter att ha läst deras delar. Det känns nästan lite sorgligt nu när serien är avslutad.

För alla delar gäller att man blir ruskigt sugen på julfika. Första delen var fudge, tvåan varm choklad och nu i tredje var det både våfflor och varm choklad. Så det gäller att vara förberedd med fika innan man börjar lyssna/läsa.

Tre delar mysig och charmig feelgood med jultema. Rekommenderas!

Annons

1 tanke på “Siden, pärlor och vit marsipan av Sofia Fritzson

  1. Pingback: Siden, pärlor och vit marsipan av Sofia Fritzson

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s