Början på något nytt av Jenny Fagerlund

Vilken otroligt härlig och mysig bok det här var. Precis vad jag behövde läsa just nu.

I boken möter vi tre kvinnor i olika åldrar och på olika platser i livet, men gemensamt är att alla går igenom någon slags livskris. Det är Johanna som precis har flyttat till Båstad med sin familj, men som börjar undra om flytten var ett misstag. Det är Alex, influensern vars pojkvän är otrogen och hon flyr till familjens övergivna sommarstuga i Båstad. Och så är det Mona, som mot sin vilja tvingas gå i pension efter fyrtio år som flygvärdinna. En tävling får de tre kvinnorna att börja umgås och en vänskap börjar sakta men säkert växa fram. En vänskap som visar sig hjälpa och hela.

Jag älskar hur vi växelvis får möta de olika kvinnorna och höra om deras livsöden. Det handlar om vänskap, stor sorg, ensamhet och skuld. Jag blev väldigt berörd av särskilt Monas historia och jag slog ihop boken med tårar i ögonen.

Jag har tyckt om alla Jenny Fagerlunds böcker och har läst alla utom en, och det här är nog min nya favorit. Det här är feelgood när det är som bäst. Både glädje och sorg, starka livsöden och karaktärer man verkligen tar till hjärtat.

Annons

1 tanke på “Början på något nytt av Jenny Fagerlund

  1. Pingback: Början på något nytt av Jenny Fagerlund

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s