Harmony Må bra i och efter klimakteriet av Christina Sundequist

Nästan alla kvinnor upplever någon form av besvär under klimakteriet och många känner sig också oförberedda när den kommer. Det är dessutom svårt att veta vart man ska vända sig för att få hjälp.

Att prata om ”kvinnobesvär” har ju dessutom länge varit tabu. Vi måste börja prata högt om det, dela med oss, lära oss vad som väntar. Den här boken är en bra hjälp på vägen.

Den här boken ger ett helhetstänk och pratar inte bara om hormoner. Hormoner är en del av det, men vi kan också själva göra förändringar i vår vardag som påverkar vår hälsa i positiv riktning.

Christina Sundequist har utarbetat Harmony (bild 2) som en modell för bättre hälsa. Hon presenterar de olika områdena och ger konkreta tips och i slutet av boken finns både träningsupplägg och recept.

Det här är en positiv och hjälpsam bok som uppmuntrar till bättre helhetshälsa och förståelse för vad klimakteriet är. Att vara påläst är att vara förberedd och veta vad som väntar och vad man själv kan göra för att må bättre. Jag tyckte det var både intressant och lärorik läsning.

En lättläst, informativ och positiv bok. Som en vän som vill hjälpa en igenom klimakteriet.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s