The Unhoneymooners av Christina Lauren

Det här var en så härlig och mycket underhållande rom com! Jag lyssnade på den och njöt verkligen för den fick mig att skratta flera gånger och lämnade en härlig känsla efteråt. Det är första boken jag läser (lyssnar på) av den här författaren men jag ska definitivt läsa/lyssna på fler. Flera av hennes böcker har väldigt fina betyg på Storytel.

I boken möter vi Olive vars tvillingsyster Amy ska gifta sig. Amy ska gifta sig med Dane vars bror Ethan är någon som Olive minst sagt avskyr. Olive och Ethan har aldrig gillat varandra och ger varandra hela tiden små gliringar. På bröllopet händer en sak som gör att brudparet inte kan åka på sin efterlängtade bröllopsresa. Den går inte att boka om och för att den inte ska brinna inne till ingen nytta blir Olive och Ethan tillsagda att åka i deras ställe. Tio dagars resa till Hawaii på ett fint hotell går inte att säga nej till. Både Olive och Ethan tänker att de ju inte behöver umgås under dessa dagar, mer än att dela hotellrum. Men väl på plats visar det sig att det finns folk där som de känner och de måste låtsas vara nygifta. Och då upptäcker de sidor hos varandra som de inte tidigare lagt märke till.

Jag älskar alla förvecklingar, dråpliga situationer, oväntade möten och deras personkemi som man självklart förstår går från fiende till spirande romantik. Det här är rom com när det är som bäst och jag kunde inte sluta lyssna. Jag ville bara fortsätta hänga med Olive och Ethan.

Precis som i en klassisk rom com är inte allt rosenrött hela tiden. Mot slutet händer lite grejer som ändrar storyn som går från lättsam till lite mer djup och allvar. Det behövs lite svärta för att balansera upp det söta.

Just nu dras jag mycket mot härliga, glada böcker som skänker en stunds skratt och positiva vibbar. Den här boken var precis ett sånt lyckopiller som fick mig att drömma mig bort till Hawaii, salta bad, sommar och sol. Helt perfekt. Vill verkligen varmt rekommendera den här boken.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s