I hjärtat av Ådala av Åsa Liabäck

Man kanske skulle köpa en kolonilott? I så fall vill jag ha en i Ådala så att jag kan fortsätta hänga med gänget där. Åsa Liabäck har målat upp dem så fint i den här boken att jag är övertygad om att de måste finnas i verkligheten.
🌸
Anna har ett kraschat förhållande bakom sig och när hon köper en kolonilott är det med hoppet om att kunna få en fin och rofylld sommar. Väl på plats blir hon snart en del av gemenskapen och lär känna Ragnar, Rigmor, Margareta och Stephanie som alla har en egen liten stuga i området. Det blir en sommar med vänskap, spirande romantik, nakenbad, trädgårdspoliser och en och annan hemlighet.
🌸
Åh vad jag njöt av att lyssna på den här boken. Det är en hjärtevärmande feelgood med härliga karaktärer. Precis som i verkliga livet är det både glädje och sorg, kärlek och svek, vänskap och bitterhet. Dessutom bjuds vi på miljöbeskrivningar som gör att det känns som om man är där på plats i grönskan och blommorna. Jag kan känna dofterna och gräset som kittlar mellan tårna. Den här boken får mig att längta ännu mer till sommaren.
🌸
Vi har väldigt många bra svenska feelgoodförfattare och jag lägger till Åsa Liabäck på den listan. Det här är feelgood när den är som bäst. Jag var inte redo att släppa taget om människorna i den här boken, och då Ragnar lite särskilt. Tur att det kommit en uppföljare så att jag får möta gänget igen.
🌸

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s