Berätta tre saker av Callum Bloodworth

Åh, denna bok alltså. 🥰 Jag har omväxlande skrattat och gråtit och känt så stark för karaktärerna. Jag var inte alls redo att skiljas från dem när boken var slut.
🌸
I boken möter vi Liv, snart 17 år. Hennes mamma är död och pappan kan inte hantera det så hon bor nu hos sin storasyster. Hon kan ha blivit smittad av corona och tvingas isolera sig i lägenheten. En dag hör hon en duns utanför dörren och det visar sig vara Dag. De börjar prata genom dörren och fram växer en otrolig vänskap som leder till camping på trottoar, körsbärsblommor, cupcakes och evighetslånga samtal. Två ensamma själar har funnit varandra.
🌸
Det är så många roliga scener, träffsäkra kommentarer och helt underbara karaktärer. Jag fick äran att förhandsläsa boken och smygläste den på datorn på jobbet och fick verkligen anstränga mig för att inte skratta rakt ut. Jag tror däremot att jag nog stod och log fånigt vid flera tillfällen. Det bjuder jag på. 😆
🌸
Den här boken är precis varför jag älskar att läsa YA. De starka känslorna, lekfullheten i språket och de fina karaktärerna. De berör livets stora frågor – vänskap, kärlek, liv och död. Det är en virvelvind av känslor som inte går att stå emot.
🌸
Stretcha smilbanden och ladda upp med näsdukar och läs denna så känslosamma och underbara bok. Den kommer vara en av årets bästa för mig.
🌸

Annons

1 tanke på “Berätta tre saker av Callum Bloodworth

  1. Pingback: Berätta tre saker av Callum Bloodworth | Lottens Bokblogg

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s