Den som överlever av Victor Pavic Lundberg

Det här var verkligen en spännande bladvändare! Bara en sida till-läsning när det är som bäst.
✈️
Den 16 december 2000 kraschar ett passagerarplan mitt i Stockholm och katastrofen skakar om hela Sverige. Nästan tjugo år senare får journalisten Loa i uppdrag att skriva något inför den stundande årsdagen. Han har nyligen varit sjukskriven och lyckas hitta nya trådar och infallsvinklar, men de lockar också fram något han själv försökt glömma. Samtidigt hittar hans f.d. bästa vän och f.d. stjärnreportern Danijela också nya trådar. Kanske kan detta bli hennes väg tillbaka till både jobb och vänskap?
✈️
Det tar inte lång tid innan boken verkligen kickar igång och jag känner att jag måste få veta hur allt hänger ihop. Den ena pusselbiten efter den andra dyker upp och man börjar ana att de är något stort på gång. Det är spännande läsning, med bra driv och en intressant story. Dessutom är både Loa och Danijela intressanta karaktärer med sina egna bagage som man gärna vill veta mer om.
✈️
Det här är precis min typ av spänningsroman. Hur agerar människor vid en kris? Hur går man vidare? Jag tyckte det var en story som var både spännande och tankeväckande. Boken bjöd på underhållande läsning och det blev sträckläsning för min del. Kan varmt rekommendera den vidare.
✈️

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s