Vända blad av Johanna Schreiber

Den här boken har varit efterlängtad. Jag tyckte väldigt mycket om första boken Mellan raderna i serien om Schantz förlag. Då var det främst Emily fick följa och i den här boken är det Claras tur.
🌸
Clara jobbar som förläggare på förlaget och hon är den eviga singeln. Hon måste få ett riktigt bra manus att visa upp och när det äntligen dyker upp ett storslaget manus ser hon sin chans. Kanske är det hennes tur nu. Samtidigt planerar hennes syster för bröllop, vilket framkallar en hel del ångest från barndomen.
🌸
Jag älskar Johanna Schreibers sätt att skriva. Det är underhållande, modernt och träffsäkert. I den här boken är kärleken till böcker tydlig och får ta stor plats, vilket jag älskar. Och det är väldigt spännande och intressant att få följa ett förlag bakom kulisserna, även om det är fiktivt.
🌸
Jag gillar verkligen Clara och hejar på henne hela boken igenom. Det är en hel del återblickar till hennes barndom och uppväxt och hon har haft det rätt tufft. Jag gillar att även den delen får ta stor plats i den här berättelsen.
🌸
Det enda felet med boken är att den tog slut för fort. Jag vill fortsätta hänga med alla på Schantz förlag och vara med bakom kulisserna, men nu får jag vänta till tredje delen kommer. Det här är en bokserie helt i min smak – böcker, romantik, vänskap, humor och en hel del intriger. 👌🏻

Annons

1 tanke på “Vända blad av Johanna Schreiber

  1. Pingback: Vända blad av Johanna Schreiber

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s