Söta små ting av Camilla Dahlson

Förra sommaren gjorde vi en utflykt till den pittoreska och mysiga byn Kristianopel och där hittade jag mitt drömhus (bild 2). När jag köpte den här boken visste jag inte att den utspelar sig just i Kristianopel. Det var väldigt roligt och mysigt att få läsa och kunna se allt framför sig. Rekommenderar varmt ett besök till denna härliga plats.

Emma har alltid alldeles för mycket att göra på jobbet och stressnivån är på max. En dag efter jobbet faller hon ihop och blir inlagd på sjukhus med sjukskrivning som följd. Hennes kollega erbjuder henne att bo i hennes sommarhus i Kristianopel för att få tid för återhämtning och få lugn och ro. Huset och byn inspirerar Emma och plötsligt har hon startat en liten affär i kollegans hus – Söta små ting. Dessutom blir hon god vän med en lokal konstnär. Hur ska hon någonsin kunna lämna detta och återvända hem till jobbet och lägenheten i Jönköping?

Det här är både underhållande och mysig läsning. Jag kan alltför väl känna igen mig i Emmas tankar kring jobb, att vilja göra en förändring och känslan av att vilja vara någon annanstans. Att längta bort. Jag fantiserade faktiskt om att flytta till det där gulliga lilla huset när vi var i Kristianopel. Tänk att bo så precis vid havet? 😍

Bokens omslag är så himla fint och speglar verkligen känslan i boken. Det är lättsam, charmig och underhållande feelgood om vikten av att våga välja det liv man vill leva. Att våga säga nej men också att våga säga ja när chansen kommer.

En härlig feelgood att läsa i hängmattan i sommar.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s