Jul i Fågelkärr av Ann-Charlotte Persson

Jag har länge velat läsa något av Ann-Charlotte Persson och i maj blev det äntligen av. Självklart började jag med hennes fina julbok. Den är upplagd som en julkalender med 24 kapitel så det är ett tips inför nästa jul.

Emma driver café i Notting Hill och har fullt upp inför julruschen när hon får besked att hennes gammelmoster Fanny har ramlat och gjort sig illa. Hon tar sig hem för att hjälpa Fanny och möts av ett något kaosartat hus. Dessutom verkar Fanny dölja något för henne.

Emma har ett minst sagt komplicerat förhållande med den kände fotbollstränaren Carter i England. Samtidigt lär hon känna den fina grannen Niklas som alltid ställer upp och hjälper till. Emmas besök i Sverige blir minst sagt omtumlande och känslofyllt med att göra upp med sitt förhållande samtidigt som familjehemligheter avslöjas.

Det här var julig och underhållande läsning. Juldofter och julpynt tillsammans snö bjöd på härlig julkänsla i boken. Samtidigt bjuds vi på dolda familjehemligheter, konflikter, relationer och romantik. Alla ingredienser för att få intressant och underhållande läsning.

Det här var verkligen en julig och mysig feelgood som jag varmt kan rekommendera.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s