Det sista han sa av Laura Dave

Det här var sträckläsning de luxe. 💫 När jag började läsa kunde jag inte lägga ner boken förrän den var slut för det var så otroligt spännande och fängslande läsning. Wow! En av årets bästa böcker helt klart.

Hannah är gift med Owen som har en dotter sedan tidigare, 16-åriga Bailey. En kväll knackar det på dörren och en liten tjej ger Hannah en lapp som Owen bett henne lämna. ”Skydda henne”, står det på lappen och Hannah förstår ingenting. Owen kommer inte hem den kvällen och dagen efter nås hon av nyheten att något fuffens pågått på hans företag. Polis och FBI frågar efter Owen men Hannah vet inte var han är och han svarar inte när hon ringer.

Av någon anledning vill han att Hannah ska skydda Bailey, men från vad? Vad försöker Owen dölja och vad vet hon egentligen om hans bakgrund? Hon bestämmer sig för att hitta svaren tillsammans med Bailey och på så sätt kanske även hitta Owen.

Jag älskar den här sortens böcker. Ett spännande pussel där bit för bit avslöjas och leder huvudpersonerna vidare i sin jakt. Det är varken våldsamt eller blodigt, bara spännande och det är precis så jag gillar det. Som läsare försöker man vara med och lägga pusslet, och sidorna vänder sig själva i ivern att få alla svar.

Jag hade höga förväntningar på den här boken och de infriades verkligen med råge. Så härlig sträckläsning den här boken bjöd på. Kan varmt rekommendera den här boken om du vill ha lättläst och underhållande spänning.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s