En enkel till Indien av Cassandra Brunstedt,

Den här boken verkligen plöjde jag förra helgen. En både underhållande och tänkvärd bladvändare som lämnade en härlig känsla. En av årets stora favoriter för min del.

När Ella får drömuppdraget att bli chefredaktör för ett av världens största modemagasin som ska lanseras i Skandinavien, får hon jobba mer än någonsin. Allt snurrar på och hon ska dessutom tampas med de något speciella ägarna som lägger sig i precis allting. Men till slut kraschar hon och i en stundens ingivelse bokar hon en resa till Indien. Hon checkar in på ett ashram och långsamt öppnas hennes ögon för vad hon vill och inte vill med livet. Där tvingas hon erkänna för sig själv vad hon känner och vad hon egentligen drömmer om.

Den här boken talade verkligen till mig. När jag hade läst ut boken ville jag också boka en resa till Indien för att yoga och reflektera över livet, finna min livsuppgift. Det är hög igenkänning i den här boken, med att livet ruset på, stress, att försöka hinna ikapp utan att lyckas. Jag blev väldigt stressad av att läsa om Ella till en början eftersom hennes stress smittade av sig. Men så småningom vände berättelsen och ändrade riktning och blev till en så himla fin och tänkvärd läsupplevelse som verkligen fastnade i mig. Jag blev berörd och tyckte väldigt mycket om den här boken och dess budskap.

Ja, det här var verkligen en fin läsupplevelse och jag blev så glad när jag såg att den här boken är i final till Årets feelgood. Så himla välförtjänt! 💫 Det här är en riktigt fin pärla till bok – missa inte!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s