Än klämtar klockan av Susanne Fellbrink

Det här är den tredje delen i serien om showartisten Cilla, och jag tycker att serien växer för varje del. Cilla som karaktär har utvecklats mycket och det är intressant att följa henne och hennes familj.

I den här boken har Cilla gått med på att delta i Stjärnfabriken, en av landets största dokusåpor. Hon har blivit lovad en plats av en omtalad skivbolagsdirektör men ganska snart inser hon att hennes deltagande inte alls blir som hon hade tänkt sig.

På nyårsafton ska Cilla uppträda med sin showgrupp på ett hotell i Sundsvall och på samma hotell befinner sig samtidigt hela produktionsgänget från Stjärnfabriken. En snöstorm viner utanför och gäster försvinner, en efter en. Vad är det som händer?

Den här serien bjuder på lättsam spänning samtidigt som man får en inblick i underhållningsbranschen. Jag gillar att Cilla är en helt vanlig människa som brottas med livspusslet av jobb och familj precis som vi andra. Det är igenkänningen som gör det intressant. Och så tycker jag om att den utspelar sig i Sundsvall – så skönt med något annat än Stockholm.

Det finns en fjärde del i den här serien och den är jag nyfiken på att ta tag i eftersom den fått högst betyg av delarna.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s