Hjärtat talar grekiska av Angela Rizzo

Att resa i böckernas värld, visst är det härligt? Genom den här boken har jag befunnit mig på en grekisk ö, och den har fått mig att längta dit på riktigt. Det var några år sedan jag var där senast.

I den här boken möter vi läkaren Maria som har släkt i Grekland. Deras kontakt bröts när hon var liten men hon vet inte varför. När hennes pappa dör står hon ensam och hon reser dit eftersom ett arv väntar. Hon känner sig sviken av sin grekiska familj och vill egentligen inte träffa dem, men snart dras hon in i sin stora, bullriga och längtande familj. På ön möter hon dessutom en man som hon inte kan motstå och hon kastas in i en het och passionerad relation.

Den här boken innehåller stor sorg och stor passion, familj, vänskap, gömda minnen och vikten av att förlåta och gå vidare. Att stå upp för sig själv och våga gå sin egen väg.

Den här boken började som en feelgood men drogs efter ett tag mer mot romance, väldigt het sådan. Det finns ju en stark vattendelare inom romance – vill man läsa om sexet eller vill man bara ha det hintat? Jag är mer för den senare varianten och därför fick jag skumma mig igenom många heta, ingående scener. Det är inte min grej att läsa om helt enkelt.

Sammanfattningsvis är det här underhållande läsning med härliga miljöbeskrivningar med vyer och dofter som får en att känna det som om man är i Grekland.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s