Juli enligt Julia av Kristin Emilsson

Det här är den fristående fortsättningen på den oerhört roliga Jul enligt Julia. Jag blev så glad när jag såg att det kom en fortsättning och jag har lyssnat och skrattat så med denna. En härlig, somrig romcom som man blir glad av.

Vi får återigen möta och Julia och Petter som är nyförälskade och fortfarande lite trevande i sitt förhållande. Julia vill stanna i Stockholm på semestern men Petter vill till Gotland. Han bokar en resa dit som överraskning och tänker att hon kommer bli jätteglad.

På Gotland jobbar Petters exfru Caroline och nya kärleken Cilla med att förverkliga drömmen om ett gårdscafé. När de får veta den nya grannens planer på en stor semesterby verkar deras planer gå om intet.

Det var härligt att ännu en gång få bege sig till Gotland och träffa dessa karaktärer. Det är flera nya par som jobbar med den där lite jobbiga första tiden i ett förhållande då man inte känner varandra så väl. Det är missförstånd, olika viljor och önskningar, förväntningar och längtan efter kärlek.

Om man gillade förra boken kommer man definitivt att gilla även denna. Det här är verkligen en rolig feelgood att läsa/lyssna på. Perfekt semesterläsning! 👌🏻

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s