Under vintergatans alla stjärnor av Camilla Davidsson

Jag har samlat på mig den här serien genom second hand och under förra veckans semesterresa var det perfekt läsning.

Emma flyttar från ett högt uppsatt jobb i Stockholm för att söka lyckan i London där Eric, amerikanen hon blivit kär i, bor. Men flytten blir inte alls som hon tänkt sig, varken när det gäller deras relation eller jobb. När hon får höra talas om pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien bestämmer hon sig att hon måste dit.

Hennes tanke är att göra vandringen ensam men längs vägen lär hon känna människor som får stor betydelse för henne. Det blir en resa som utmanar hennes tankar och livsval och som får henne att omvärdera mycket.

En bekant till mig har gått en del av denna 80 mil långa led och jag har också varit nyfiken på att gå den. Den här boken lockar kanske inte direkt till det då Emma har en minst sagt mödosam resa. Men kanske att gå en del av den?

Jag tyckte det var intressant att följa Emma på Caminon och att få ta del av både hennes och de andras livsöden och tankar om livet i smått och stort. Nu har jag ytterligare två delar i serien här hemma att läsa, och så ska jag fortsätta leta efter den fjärde delen.

Annons

1 tanke på “Under vintergatans alla stjärnor av Camilla Davidsson

  1. Jag har också velat läsa Camilla Davidssons serie, och jag vet egentligen inte varför jag inte läst den ännu. Precis som du vill jag gärna gå Camino de Santiago de Compostela någon gång i livet. Får se om det blir av.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s