Den bästa sommaren av Sarah Morgan

Vilken härligt livsbejakande bok det här är. Jag har njutit av varenda sida och blev uppriktigt förvånad när jag insåg att jag läst sista raden och inte skulle få hänga med dessa inspirerande karaktärer mer. Jag ville stanna kvar i deras värld.

”Även om Kathleen är åttio år och precis haft inbrott vill hon inte alls ha den hjälp som hennes dotter försöker tvinga på henne. Det hon behöver nu är ett riktigt äventyr! Hon börjar därför smida planer på en efterlängtad roadtrip.

Liza håller på att gå under av vardagens alla måsten och det sista hon behöver är att hennes envisa mamma ska dra iväg på en ogenomtänkt semester – är det bara hon som har förståndet i behåll?

När Martha, som inte vet vad hon ska göra med sitt liv och dessutom försöker bli kvitt ett efterhängset ex, får syn på Kathleens annons har hon svaret på sina böner. Chaufför på en ”episk roadtrip” låter som något för henne. Enda kruxet är att hon ogärna kör bil.”

Man följer dels Kathleen och Martha på deras road trip och dels Liza som får nog av allt och kräver förändring. Jag kan känna igen mig i Liza och alla vardagens måsten, att det är lätt att man tappar bort sig själv och den man är. Det är lätt att göra saker för alla andra och inte för sig själv. Som Finn säger: ”Vi måste ta oss tid för saker som är viktiga för oss.”

Samtidigt älskade jag att följa med Kathleen och Martha på deras resa. Som jag njöt av att följa med dem. Så mycket livsglädje, vänskap och härliga samtal de bjöd på.

Den här boken rekommenderas om man vill ha underhållande och hjärtevärmande sommarläsning. En bok att bli glad av. Och jag inser att jag måste läsa mer av Sarah Morgan.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s