Nu är det jul igen, Julen varar än till påska, Du nalkas ljuva sommar samt Skära, skära havre av Annika Devert och Jessika Devert

Den här serien visade sig vara som bäddat för sträcklyssning. Det var egentligen inte meningen att jag skulle lyssna på alla i följd, men det gick inte att låta bli. Det är speciellt det där med serier, tycker jag. Man fäster sig så vid karaktärerna och lär känna dem och vill veta hur det ska gå för dem. Dessutom slutar varje del med en riktig cliffhanger som gör att man genast måste få veta vad som ska hända härnäst. Då är det bara att lyssna vidare.

Det här är verkligen en underhållande och mysig feelgood-serie. Den utspelar i härlig västkustmiljö på Sardinön och vi möter flera charmiga personligheter som bidrar med både humor och galna upptåg. Jag har tyckt om att följa Emelie, hennes familj och vänner under årets olika högtider. Och det där julhuset hon ärver låter hur mysigt som helst.

Nu ser jag fram emot den avslutande delen och få veta hur det går, men jag kommer att sakna Emelie och Sardinön sen. Det har varit mysigt att hänga så mycket där på ön den senaste tiden och det har verkligen varit perfekt promenadsällskap. Jag kan varmt rekommendera den här serien.

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s