Dusty Farligt uppdrag av Johan Anderblad

Den här är den spännande fortsättningen i serien om Dusty med benämningen ”motorkrim”. En serie som utspelar sig på landsbygden bland motorintresserade ungdomar och med inslag av deckare. Och spännande är det!

”Dusty och Amir blir nästan prejade av vägen av en lastbil som kör långt över hastighetsgränsen. När de kommer hem inser killarna att de vårdslösa förarna anlitats av Dustys pappa att gräva en vändplan. Snabbt inser Dusty och Amir att det är någonting mystiskt med personerna som gräver i skogen. De gräver misstänkt djupt och verkar väldigt måna om att ingen ska komma för nära …”

Den här serien riktar sig från ca 9 år och uppåt. Min 8-åring påbörjade första delen, men fastnade inte riktigt för den så jag tror att han är lite för liten fortfarande. Jag får spara de här böckerna till honom att läsa längre fram i stället.

Det är bra driv i texten, mycket som händer och som man vill ha svar på. Det rör sig skumma typer i skogen och modiga och nyfikna ungdomar tar reda på varför och sätter dit dem.

En jättebra serie för den som är intresserad av motorer och som vill ha en relativt lättläst text med tempo och spänning. Rekommenderas!

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s