Kontakta mig

Vill du kontakta mig angående recensionsexemplar eller helt enkelt bara ställa en fråga? Maila mig på malinsbokblogg[@]hotmail.com.

MVH *Malin*

6 tankar på “Kontakta mig

 1. Hej,
  hittade din blogg och har en fråga om Ipad. Har bestämt mig för att köpa en mini för att främst läsa e-böcker men vet inte hur många gb jag bör ha, 16gb eller 32gb?
  /Jana

  • Hej!

   Jag tror att det beror på hur du har tänkt med själva e-böckerna – låna eller köpa? Jag har 16gb men jag lånar alla mina e-böcker och behöver därför inte så mycket plats. Om man däremot köper e-böckerna behöver man ju mer plats, om man dessutom sparar dem i paddan. Säljaren tyckte att man bara behöver 32 gb om man är två st om samma ipad. Jag har väldigt mycket appar och foton sparade, samt tidningar via Readly, och så e-böcker som jag lånat via bibblan och jag har aldrig haft problem med utrymme.

   Hoppas svaret är till hjälp!
   Malin

 2. Hejsan
  Jag hittade din sida om böcker om undrar om du har något bra lästips då jag är helt utan inspiration till läsning och hittar inget som faller mig i samken.
  Min favoritförfattare är Simone ahrnstedt , silvia day och såklart fifty shades 🙂
  Med vänliga hälsningar
  Veronica

 3. Hej. Hittade din blogg när jag sökte på Bokträff Jönköping. Är du engagerad i det? Hur får man möjlighet att delta där? Jag gav ut barnboken ”En Ö mitt i historien” i slutet av förra året. Den utspelar sig på Visingsö till största delen. Mycket intresserad av att prata lite om den och om skrivande i största allmänhet. Hälsningar
  Lotta Hoffback-Kaljo

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s