Vättern – möten, mat, människor av Ivana Vukadinovic och Desiré Östergren

På förra Bokträff Jönköping hade vi Isaberg förlag på besök. Vi fick höra om förlagets historia och Eva hade också med sig flera härliga böcker till försäljning. Mina ögon föll direkt på den här boken och den fick följa med hem.

Och vilken härlig bok det här är! Här får vi följa med på en resa runt Vättern, Sveriges näst största sjö. Vi får besöka slott, gårdar, kloster, kvarnar och djupa skogar. Förutom otroligt vackra foton och personliga texter bjuds vi också på recept från de caféer, restauranger och hotell de besöker. En del av ställena har jag besökt och kan intyga att de är väl värda ett besök. Andra ställen står nu på min besökslista.

Senare i vår/sommar ska jag ta med familjen på utflykter till några av ställena. Och andra ställen får @kulturladyn följa med till. Och det där Kivarps gårdsmejeri har jag lovat @kulturcramer att vi ska besöka. Hon har tjatat på mig länge att jag måste åka dit och ja, när det öppnar för säsongen är det verkligen dags. 😊

Den här boken är ett tips för oss som bor i närheten av Vättern och vill ha förslag på genuina, härliga utflyktsmål. Eller kan det bli en jättefin presentbok.

Efter att ha läst och njutit av fantastiska foton från härlig sommar längtar jag nu massor till sommaren. Jag längtar efter sol, caféer och utomhusliv. 😍

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s