Rum av Alex Schulman och Sigge Eklund

Jag har aldrig lyssnat på Alex och Sigges pod, och kommer nog aldrig göra det heller. På Bokmässan satt de i en stor och häftig monter, men jag var inte alls intresserad av den här boken då. Jag köpte Alex Schulmans bok eftersom den vann priset Årets bok, fick den signerad, och nöjde mig så. När jag fick förfrågan om att läsa den här boken blev jag förvånad själv över att jag tackade ja. Den är väl inte intressant för mig? Men, man behöver gå utanför sin comfort zone ibland och det gjorde jag verkligen när jag läste den här boken.

Och vet ni, jag tyckte den var väldigt intressant. Jag läste med stort intresse och tyckte att den var mycket läsvärd. Jag gillar ju att läsa om människor, att få se människan bakom ytan och få en förståelse för personen. Många saker de skrev om kunde jag också känna igen mig i, och jag kan tycka att det är skönt att få veta att andra människor går runt och känner och tänker precis som man själv. Man är inte ensam med just de funderingarna. Det är tröstande att läsa.

Jag tycker att det här är en rätt modig bok där de verkligen berättar om sig själva, men det gör de kanske även i sin pod? Jag föredrar att läsa framför att lyssna så jag kommer inte att börja lyssna även om boken var intressant. Pod är helt enkelt inte min grej. Jag har försökt med några olika, men nej. Som sagt, det är bra att gå utanför sin comfort zone ibland. Annars hade jag missat den här. Underhållande, intressant och tänkvärd läsning.

Recensionsex från Bookmark förlag.

Annons

4 tankar på “Rum av Alex Schulman och Sigge Eklund

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s