Familjen Bridgerton En oundviklig längtan av Julia Quinn

Den här är fjärde delen och den bok i serien jag hade sett mest fram emot. För här är det Colin som är huvudperson och han har varit min favorit. Alltid rolig och charmig även som bikaraktär. Klart hans bok måste bli rolig och underhållande?

Men ack nej. Åh, vad jag inte gillade den här boken. Jag fick verkligen kämpa mig igenom hela boken. Boken är seg, långdragen och hade mått bra av att kortas ner. Det känns som om de bara pratar och pratar, om samma änne dessutom, hela boken igenom. Så tråkig läsning.

Dessutom är faktiskt Colin en riktigt stor skitstövel i den här boken. I både ord och handlingar kommer det fram att han är långt ifrån den charmiga och sympatiska man han tidigare har framställts som.

En stor händelse i boken är att Lady Whistledown avslöjas, och nu undrar jag hur kommande böcker kommer att se ut då hennes skvallerspalt har bidragit med tonen i de tidigare delarna?

Nä, jag har tyvärr inte mycket positivt alls att säga om den här boken, tyvärr. Jag som kände mig helt infångad i Bridgertons värld känner nu inte alls något sug efter att fortsätta läsa serien. Jag måste nog smälta den här boken lite innan jag fortsätter med resterande delar.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s