Att bära sig själv av Peter Jöback

Ett av mina läsmål för i år att läsa fler biografier. Jag tycker människors livsöden är så oerhört intressanta, oavsett om de är kända eller inte.

Peter Jöbacks biografi är otroligt intressant läsning. Han berättar så naket och öppet om sitt liv och den resa han har gått igenom. Det är varm och gripande läsning som berör, särskilt när han inleder med övergreppen som tonåring. Det gjorde ont i hjärtat att läsa och det var inget jag visste om tidigare.

För mig är Peter Jöback en stor artist och jag såg honom i musikalen Häxorna i Eastwick hösten 2019. Jag har inte sett så många musikaler men den gillade jag verkligen och han tog verkligen över hela scenen. Så mäktigt framträdande.

Jag har även haft äran att träna för hans man Oscar flera gånger, så det var kul att få veta hur de träffades. Oscar Nilsson, som han hette då, hade ofta hand om våra kvartalsutbildningar i Body Pump.

Tänk vilka livsöden människor går runt och bär på. Vi skulle nog vara snällare mot varandra om vi kunde se den sorg och osäkerhet som många har i ryggsäcken.

Annons

1 tanke på “Att bära sig själv av Peter Jöback

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s